Видео Тренировка с Тренажор Вагитон Лазер 1

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 9

Видео Тренировка за тазово дъно с тренажор Вагитон Лазер 1

Защо 1 ? Защото това е началната основна първа тренировка от поредица тренировки за мускулите на тазовото дъно с тренажор Вагитон Лазер. Това са основни упражнения, които е необходимо да усвоите, за да се радвате на вашите резултати.

Продуктът се състои от 2 броя Видео записа - единият е обяснение на практически детайли, а вторият е самата тренировка.

Задължително изгледайте предварително и двата записа, особено тренировката!

Тази тренировка може да правите цял живот. 

Тренировката е около 3 мин. и включва 3 упражнения като е показано правилното движение на самия тренажор и на лазерната точка на стената. За максимален резултат се прави три пъти (трите упражнения правите три пъти като спазвате реда) като става около 10 минути. Ако в началото не успявате може да я правите веднъж или 2 пъти на ден.

Тренира се от 1-3 месеца за постигане на конкретни резултати и цял живот за здраве, профилактика и овладяване на заболявания, подготовка за и възстановяване след раждане, хормонален баланс, увеличаване на либидо, чувствителност на вагиналния канал и управление на мускулатурата на тазовото дъно / интимната мускулатура.

Ако искате постоянно да се развивате, увеличавайте броя на упражненията и тренировките, но ако имате общо около 250 движения с тренажора на ден е напълно достатъчно. След това може да добавите и други видове тренировки и тренажори в съчетание с тази.  

Тренажорът може да купите тук: https://kegel8.bg/trenajor-vagiton-laser.html

Осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс. Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате.

Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата.

Справяте се с хемороиди.

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

 

 

80,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 80,00 лв.
Моля, изберете: