Видео тренировка по поръчка

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 6

Това е Видео Тренировка, която създавам за други видове тренажори (освен тези, с които има готови видео тренировки)и при индивидуални случаи.

Видео тренировка с упражнения за мускулите на тазовото дъно, създадена според индивидуалното състояние и желание на жената. Може да поръчате такава, когато вече сте постигнали резултати с другите видео тренировки с и без тазови тренажори и искате развитиие, израстване, разнообразие. 

Имате нужда от видео тренировка по поръчка, когато притежавате ваш специфичен тазов тренажор, с който искате да тренирате качествено.

Цената е за една видео тренировка, която ви служи за цял живот като всички други продукти в магазина ми. За максимален резултат се препоръчва курс от 4 седмици - 4 тренировки, които се изпълняват 3 пъти в седмицата или всеки ден. Преди да създадем вашата лична тренировка за тазово дъно необходима консултация, която може да поръчате тук:https://fitintim.bg/konsultacia-tazovo-duno-15.html

Тези занимания са подходящи за жени със специфични проблеми, заболявания, които изискват индивидуален подход и стратегия.

Важно и ценно: По време на обучението си от 1 месец, оставам на разположение в личен чат, в който ви давам насоки, корекции, подкрепа, мотивация.

Продуктът с линкове към видео тренировката получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линк към видео тренировките.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

150,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете: