Видео Тренировка Тазово Дъно Бременност 2 / 3 Триместър

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 14

Видео Тренировка за Тазовото Дъно за Втори / Трети Трриместър на бременността.

Това е колекция от най-добрите упражнения за тазовото дъно за бременни жени, разпределени в 2 Видео тренировки за максимална ефективност. 

Упражненията са подбрани  с цел подготовка за възможно най- леко раждане и възстановяване след това.  Особено ефективни са за дамите, които държат по възможност да родят нормално, но и за всички останали. Важно за бременните дами е да знаят, че кегел упражненията трябва да се правят правилно - малко по-различно от тези, които правите, когато не сте бременни. В тази тренировка имате това знание и следва да го прилагате. Важни са и личните ви възможности и това дали сте тренрали редовно преди да забременеете. Затова подходете внимателно. 

Преди да правите тренировка по време на бременността, задължително се консултирайте с гинеколога, който следи вашата бременност!

Винаги оставам на телефонна връзка с видео разговори за въпроси, корекции, насоки.

Тренировката включва два видеоматериала с упражнения за тазовото дъно и долната част на тялото, които да ви подготвят за раждането и да запазят здрави и еластични мускулите на тазовото дъно. Можете да правите двете заедно или да ги редуват поотделно - един ден едната, един ден другата. Ако през някой от триместрите не сте добре, може да правите само втората.  

Тренирайте всеки ден или 3 - 5 пъти в седммицата като съчетаете с разходки - ходене пеша и обща двигателна активност.  Ако ви е много тежко по време на 3 - ти триместър, правете упражненията в облекчените позиции легнали и седнали удобно на земята.

Ако по време на тренировката изпитвате болка или друг вид дискомфорт се свържете с вашия личен гинеколог и с мен за обсъждане на ситуацията и насоки кои упражнения да използвате според състоянието ви. 

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

120,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 120,00 лв.
Моля, изберете: