Видео Тренировка Тазово Дъно Бременност 2 / 3 Триместър

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 14

Видео Тренировка за Тазовото Дъно за Втори / Трети Трриместър на бременността.

Това е колекция от най-добрите Кегел упражнения за тазовото дъно за бременни жени, разпределени в 2 Видео тренировки за максимална ефективност. Те могат да се правят успешно и без да сте бременни за поддържане на вашето "женско" здраве. Просто при бременните има детайли, които са обяснени във видеото. 

През първия триместър от бременността НЕ се правят кегел упражнения.

Упражненията са подбрани  с цел подготовка за възможно най- леко раждане и възстановяване след това.  Особено ефективни са за дамите, които държат по възможност да родят нормално, но и за всички останали. Важно за бременните дами е да знаят, че кегел упражненията трябва да се правят правилно - малко по-различно от тези, които правите, когато не сте бременни. В тази тренировка имате това знание и следва да го прилагате. Важни са и личните ви възможности и това дали сте тренрали редовно преди да забременеете. Затова подходете внимателно. 

Преди да правите тренировка по време на бременността, задължително се консултирайте с гинеколога, който следи вашата бременност!

Винаги оставам на телефонна връзка с видео разговори за въпроси, корекции, насоки.

Тренировката включва два видеоматериала с упражнения за тазовото дъно и долната част на тялото, които да ви подготвят за раждането и да запазят здрави и еластични мускулите на тазовото дъно. Можете да правите двете заедно или да ги редуват поотделно - един ден едната, един ден другата. Ако през някой от триместрите не сте добре, може да правите само втората.  

Тренирайте всеки ден или 3 - 5 пъти в седммицата като съчетаете с разходки - ходене пеша и обща двигателна активност.  Ако ви е много тежко по време на 3 - ти триместър, правете упражненията в облекчените позиции легнали и седнали удобно на земята.

С всеки закупен видео продукт аз съм на разположение в личен онлайн контакт с вас - чат за обратна връзка, насоки, мотивация, което ви помага да получавате максимални резултати от тренировките.

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

150,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете: