Видео Тренировка 2 с Тренажор Вагитон Лазер

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 10

https://kegel8.bg/trenajor-vagiton-laser.htmlВидео Тренировка за тазово дъно с тренажор Вагитон Лазер 2

Това е втора тренировка от поредицата тренировки за мускулите на тазовото дъно с тренажор Вагитон Лазер. Това са следващите 3 упражнения, които е необходимо да усвоите, за да управлявате успешно мускулите на тазовото дъно. Тренировката може да се прави с всеки тренажор тип "топче", но препъпоръчвам да се започне с този тренажор и след като усвоите до лекота упражненията с него,тогава да преминете на топче.

Продуктът се състои от 2 броя Видео записа - единият е обяснение на практически детайли към тренировката, а вторият е самата тренировка.

Задължително изгледайте предварително и двата записа, особено тренировката!

Тази тренировка може да правите цял живот.

Винаги оставам на телефонна връзка с видео разговори за въпроси, корекции, насоки.

Тренировката е около малко над 2 мин. и включва 3 упражнения като е показано правилното движение на самия тренажор и на лазерната точка на стената. Най-добър ефект се получава, когато я правите 3 пъти след  Тренировка 1, ако сте я купили.  За максимален резултат се прави 4/5 пъти (трите упражнения правите четри или пъти като спазвате реда). По този начин тренировката става 8/10 минути. Можете да правите тренировката от от около 2 мин. в различни моменти от деня, но е добре да имате за минимум 10 мин. тренировка.  

Тренира се от 1-3 месеца за постигане на конкретни резултати и цял живот за здраве, профилактика и овладяване на заболявания, подготовка за и възстановяване след раждане, хормонален баланс, увеличаване на либидо, чувствителност на вагиналния канал и управление на мускулатурата на тазовото дъно / интимната мускулатура.

Ако искате постоянно да се развивате, увеличавайте броя на упражненията и тренировките, но ако имате общо около 250 движения с или/и  без тренажора на ден е напълно достатъчно. След това може да добавите и други видове тренировки и тренажори в съчетание с тази.  Мога да направя за вас и следваща индивидуална тренировка, но първо постигнете идеални резултати и тази и с тренировка номер 2: Тренировка 2 с Тренажор Вагитон Лазер

Тренажорът може да купите тук с Моя Промокод TANYA-9: https://kegel8.bg/trenajor-vagiton-laser.html

Осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс. Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате.

Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата.

Справяте се с хемороиди.

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

98,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 98,00 лв.
Моля, изберете: