Видео Тренировка 2 с Тренажор Вагитон Лазер

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 10

Видео Тренировка за тазово дъно с тренажор Вагитон Лазер 2

Още по-фина настройка на ловкостта на мускулите на тазовото дъно.

ВВключва Кегел упражнения с помощта на тазов тренажор, който ви помага да се научите да правите качествени максимално дълбоки Кегел упражнения с правилна техника за максимално развитие на качествата на мускулатурата (сила, еластичност, издръжлимост, ловкост). Максималната амплитуда допринася за ефекта на повдигане на тазовото дъно, овладяване на пролапс (1 -2 степен) и осигуряване на здрави - силни, НО еластични мускули.  Над 1-2 степен увреждане гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.

Обратната връзка не ви разрешава да сбъркате. С този тренажор се работи успешно за Фина настройка и развиване на ловкостта на мускулите на тазовото дъно. 

Тренжорът поръчайте тук: Тренажор Вагитон Лазер (fitintim.bg)

!!! Преди Тренировка с Треножор за тазовото дъно задължително се консултирайте с Гинеколог за това дали вашето здравословно състояние позволява това. Винаги можете да тренирате БЕЗ тренажор с другите ми тренировки!

Това е втора тренировка от поредицата тренировки за мускулите на тазовото дъно с тренажор Вагитон Лазер. Това са следващите 3 упражнения само с фини движения, които е необходимо да усвоите, за да управлявате успешно мускулите на тазовото дъно и да развиете ловкостта им (като сръчността при ръцете). Тренировката може да се прави с всеки тренажор тип "топче", но препъпоръчвам да се започне с този тренажор и след като усвоите до лекота упражненията с него,тогава да преминете на топче.

Продуктът се състои от 2 броя Видео записа - единият е обяснение на практически детайли към тренировката, а вторият е самата тренировка. Има и едно видео с теоретична основа - Всичко, което трябва да знаете за Кегел упражненията, за да имате резултат от тренировките и да не се увреждате.

Важно !!! Аз съм винаги на линия в личен чат с Вас, правя начална диагноза на състоянито ви, давам конкретни индивидуални насоки и ключове за по-бърз и качествен резултат, следя вашия напредък, отговарям на въпроси. Всички, които  тренират с мен, получават желаните резултати и много повече !!!

Задължително изгледайте предварително и двата записа, особено тренировката!

Тази тренировка може да правите цял живот.

Важно и ценно: По време на обучението си от 1 месец, оставам на разположение в личен чат, в който ви давам насоки, корекции, подкрепа, мотивация. Вие снимате вашата лазерна точка на стената, а аз ви давам обратна връзка какво да правите или да не правите.

Тренировката е около малко над 2 мин. и включва 3 упражнения като е показано правилното движение на самия тренажор и на лазерната точка на стената. Най-добър ефект се получава, когато я правите 3 пъти след  Тренировка 1, ако сте я купили.  За максимален резултат се прави 4/5 пъти (серията от трите упражнения правите четири или пет пъти като спазвате реда). По този начин тренировката става 8/10 минути. Можете да правите тренировката от от около 2 мин. в различни моменти от деня, но е добре да имате за минимум 10 мин. тренировка.  

Тренира се от 1-3 месеца за постигане на конкретни резултати и цял живот за здраве, профилактика и овладяване на заболявания, подготовка за и възстановяване след раждане, хормонален баланс, увеличаване на либидо, чувствителност на вагиналния канал и управление на мускулатурата на тазовото дъно / интимната мускулатура.

Ако искате постоянно да се развивате, увеличавайте броя на упражненията и тренировките, но ако имате общо около 250 движения с или/и  без тренажора на ден е напълно достатъчно. След това може да добавите и други видове тренировки и тренажори в съчетание с тази.  Мога да направя за вас и следваща индивидуална тренировка: https://fitintim.bg/video-trenirovka-tazovo-duno-po-poruchka-15.html, но първо постигнете идеални резултати и с двете тренировки -  номер 1 и  номер 2. 

Благодарение на упражненията за тазовото дъно / Кегел упражнения Вие осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс.

Овладявате инконтинеция вследствие слабост на мускулатурата на тазовото дъно, пролапс - начален-1 и 2 степен. Над тази степен гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.(! Внимание: при по-голяма степен може да налагат други медицински методи- консултирайте се със специалист гинеколог)

Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате. Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата. Справяте се с хемороиди.

Внимание! Винаги се консултирайте с вашия гинеколог преди да започнете тренировки с тренажор.

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта, освен ако не е изчерпан.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Тренажорът Вагитон Лазер може да откриете на официалния руски сайт:

Тренажор Вагитон Лазер

 

 

200,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 200,00 лв.
Моля, изберете: