Видео Курс 1 Женски Енергийни Практики

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 13

В този курс ще получите 4 Видео материала с Женски Енергийни Практики. Те са много лесни, кратки ( от 30 сек. до минута, две, най-дългата е 5 минутна медитация), но дават мощен резултат, когато се правят редовно в рамките на 21 дни, 1 месец, след което може да поддържате формата с изпълнение 1-2 пъти седмично. Практиките включват съчетание на прости упражнения за мускулите на тазовото дъно/Кегели с други видове тайни магически техники, медитация. 

Какво постигате? Поддържане и подобряване на физическото ви и психическо здраве, постепенно свързване със себе си, увеличаване на женствеността , сексуалността, либидото, подобряване на настроението и улесняване на сбъдването на вашите истински желания. Имайте предвид, че всичко изброено е процес на събуждане, който протича с различна продължителност при всяка жена, не бързайте и не зацикляйте  на резултата и всичко ще ви се получи.

Важен принцип при използването на практиките: Да се правят с удоволствие без зацикляне в резултата. Само така се случват позитивните промени.

Знаете моя принцип: Простото работи най-добре! Затова всичко е лесно и кратко във времето, достъпно за изпълнение от всички жени на всяка възраст и във всякакво състояние. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Нямаме време за губене! Да започваме! 

Продуктът ще получите под формата на линкове към видеоматериалите или католинк за Телеграм канал, където вече са качени женските енергийни практики и допълнителни ресурси, с които да работите, и имате възможност за общуване с други дами.

С всеки закупен видео продукт аз съм на разположение в личен онлайн контакт с вас - чат за обратна връзка, насоки, мотивация, което ви помага да получавате максимални резултати от тренировките.

Ако не сте сигурни кой продукт е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

88,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 88,00 лв.
Моля, изберете: