Видео Курс Възстановяване след Раждане

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 2

Курс с Упражнения за мускулите на тазовото дъно/Кегел упражнения, съчетани с други видове упражнения за големите мускулни групи на тялото за цялостно възстановяване на жената след раждане. В комлекса са включени Коремни преси безопасни за Диастаза. Включва 3 видео материала - един въвеждащ и два с тренировки. Има и едно видео с теоретична основа - Всичко, което трябва да знаете за Кегел упражненията, за да имате резултат от тренировките и да не се увреждате.Упражненията са специално подбрани да бъдат възможно най-лесни и ефективни. Една тренировка продължава около 15 мин., с обясненията малко повече, но обясненията са важни за вашия резултат. Можете да ги използвате за поддръжка на физическата ви форма и без да сте раждали. Продължителност 4 седмици. Тренировките са подходящи за ранно възстановяване след раждането.

Внимание! За да запазите здравето си, моля изчакайте достатъчно време след раждането, консултирано с гинеколог!

!!! Не правете това! Много жени бързат да се възстановят и започват да тренират усилено във фитнес и други групови тренировки, което води да пролапси и инконтиненции и вместо да се възстановите вие се увреждате!!! Помнете, че сте Жени и бъдете нежни към себе си!

Възстановяването е бавно и постепенно, за сте здрави за вашия мъж и вашето дете. Първо се започва с подбрани Кегел упражнения и обща гимнастика за тялото. Тазовите Тренажори се включват по-късно с разрешение на гинеколог. 

Във втория видео урок има инструкция за работа с тренажор, който да допълни и увеличи резултата от Кегел упражненията.

!!! Преди Тренировка с Тренажор за тазовото дъно задължително се консултирайте с Гинеколог за това дали вашето здравословно състояние позволява това. Винаги можете да тренирате БЕЗ тренажор с другите ми тренировки!

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове за достъп до видеоматериалите.

С всеки закупен видео продукт аз съм на разположение в личен онлайн контакт с вас - чат за обратна връзка, насоки, мотивация, което ви помага да получавате максимални резултати от тренировките.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

 

 

150,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете: