Видео Тренировки ВИП

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 4

Това е ВИП Обучение с Индивидуално съпровождане, при което следя вашите резултати и ви давам голям обем от ценни знания като теория и практика. То включва Видео Тренировки с Упражнения за мускулите на тазовото дъно за начинаещи и напреднали с тренажори по ваш избор. Създавам видео тренировките индивидуално за вас и за вашия тренажор. Броят на тренировките зависи от тренажорите, с които ще работим. Включвам се онлайн във вашата тренировка с напътствия, когато е необходимо. През цялото време сте под мое наблюдение и ми изпращате видео с достигнатите резултати, за да дам необходимите насоки за развитие. Ако е необходимо правим онлайн тренировки и срещи.

Това е цена на месец.

Тренираме с различни тренажори, с които сме избрали да работим според вашите цели и изходно състояние. Те се купуват отделно от вас.

Получавате елитарно ниво на управление на мускулите на тазовото дъно, увеличавате силата, издръжливостта и еластичността им. Получавате всички класически ползи от тренировките за тазовото дъно:

- Придобиване на сила, еластичност и ловкост на Мускулите на Тазовото дъно, постигане на способност за управлението им

-Овладяване на изпускане на урина

-Профилактика и овладяване на начален пролапс -1 и 2 степен-Моля консултирайте се с вашия гинеколог. Постига се повдигане на Тазовото дъно и Овладяване на пролапс на вагинални стени и други органи в малкия таз, когато са в степен, която НЕ изисква хирургическа намеса. Моля, Консултирайте се с вашия гинеколог!

-Стесняване на Вагиналния канал, Усилване на чувствителността и оргазмичността

-Пълно Възстановяване след раждане

- Подготовка за раждане преди бременността за възможно по- леко раждане без травми

!!! Важно по време на бременността НЕ се използват тренажори

- Енергия- сексуална , жизнена -добро настроение, жизнен тонус, увеличено либидо

- Облекчаване и Отдалечаване на менопауза

- Облекчаване на Менструални болки, Регулиране на цикъл

- много други бонуси във всички сфери на живота ви на жена

Благодарение на упражненията за тазовото дъно / Кегел упражнения Вие осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс. Овладявате инконтинеция вследствие слабост на мускулатурата на тазовото дъно, пролапс - начален-1 и 2 степен (! Внимание:при по-голяма степен се налагат медицински методи- консултирайте се със специалист гинеколог) Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате. Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата. Справяте се с хемороиди.

Курсът продължава 4 седмици, но вие тренирате усилено 3 месеца под мое наблюдение. 

С всеки закупен видео продукт аз съм на разположение в личен онлайн контакт с вас - чат за обратна връзка, насоки, мотивация, което ви помага да получавате максимални резултати от тренировките.

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа информация за осъществяване на контакт, чрез който се провеждат тренировките онлайн в реално време. 

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

 

 

500,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 500,00 лв.
Моля, изберете: