4 седмици Видео курс за напреднали

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 4

4 Видео Тренировки с Упражнения за мускулите на тазовото дъно за напреднали с тренажор. Тренажорът е по ваш избор/какъвто имате или ви насочвам към тренажор, който да закупите/. Създавам видео тренировките за вашия тренажор.

Резултатите идват възможно най-бързо и ефективно.

Получавате по-високо ниво умения на за управление на мускулите на тазовото дъно, увеличавате силата, издръжливостта и еластичността им. Подобрявате чувствителността в зоната на влагалището и цялостната чувственост и сексуалност.

Тренажорът е по избор на клиента и се закупува отделно от клиента. Препоръчвам тип "топче" или с яйцевидна форма с индикатор, показващ дали правилно правите упражненията. Мога да ви консултирам за тренажор на office@fitintim.bg

Курсът продължава 4 седмици и се състои от по една видео тренировка на седмица. Общо съдържа 5 видеоматериала - един с насоки и 4 с упражнения. Изготвям индивидуални видео тренировки, след като се консултираме с клиента за състоянието му и вида тренажор, който ще използваме.

Осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс. Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате.

Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата.

Справяте се с хемороиди.

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Внимание: В момента курсът се провежда в онлайн формат в реално време индивидуално.

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа информация за осъществяване на контакт, чрез който се провеждат тренировките онлайн в реално време. 

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

 

 

400,00 лв. 300,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 300,00 лв.
Моля, изберете: