4 седмици Видео курс за здраво Тазово дъно за начинаещи

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 3

4 Видео тренировки с Упражнения за мускулите на тазовото дъно за начинаещи, които можете да направите без или с подходящ тазов тренажор. 

С включването на подходящ тренажор за тази гимнастика, се засилва многократно ефекта от Тренировката. Тренажорът се закупува отделно по избор на клиента.

Винаги оставам на контакт чрез видео разговори за въпроси, корекции, насоки.

Видео Курсът представлява система от 4 видео тренировки, като всяка от тях се прави по 1 седмица. През тези 4 седмици натоварването постепенно нараства. Така вие се научавате как сами да увеличавате натоварването и по-нататък, след приключването на курса. Тренира се всеки ден или минимум 3 пъти в седмицата. 

Получавате начални умения за управление на мускулите на тазовото дъно, увеличавате силата, издръжливостта и еластичността им. Подобрявате чувствителността в зоната на влагалището и цялостната чувственост, и сексуалност.

Осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс. Овладявате изпускане на урина и пролапс / смъкване на органи в малкия таз - матка, влагалище. 

Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата.Справяте се с хемороиди.

Преди избора на курс може да ми пишете и да ви консултирам кой е най-подходящ за вас на имейл office@fitintim.bg или тел: 0884 533757

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове за достъп до видеоматериалите.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

150,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете: