Основен Видео курс Упражнения за Тазовото дъно / Кегели за начинаещи

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 3

 

Този Курс съдържа 1 видео с теоретичната основа - Всичко, което трябва да знаете за Кегел упражненията, за да имате резултат от тренировката и да не се увреждате, и 4 Видео тренировки с колекция от най-ефективните упражнения за мускулите на тазовото дъно/Кегел упражнения. Нарича се за начинаещи, защото е базова трениировка за всички жени, независимо от здравен статус,възраст, двигателна култура. Тренировките можете да правите без или с подходящ тазов тренажор за ускоряване и засилване на вашия резултат. Свържете се с мен и ще ви препоръчам. Когато изпълнявате упражненията за тазовото дъно без тренажор няма как да си навредите, може само да си помогнете и подобрите "женското" си здраве, НО винаги съветвам да се консултирате с вашия гинеколог за  настоящото ви здравно състояние, за да знаем как да подходим конкретно във вашия случай.

През цялото време на обучение съм в контакт с вас в личен онлайн чат за въпроси, корекции, насоки, обратна връзка.

Видео Курсът представлява система от 4 видео тренировки, като всяка от тях се прави по 1 седмица. През тези 4 седмици натоварването постепенно нараства. Така вие се научавате как сами да увеличавате натоварването и по-нататък, след приключването на курса. Тренира се всеки ден или минимум 3 пъти в седмицата. 

Получавате начални умения за управление на мускулите на тазовото дъно, увеличавате силата, издръжливостта и еластичността им. Подобрявате чувствителността в зоната на влагалището и цялостната чувственост, сексуалност, либидо. Упражненията за тазовото дъно са подходящи за:

- Придобиване на сила, еластичност и ловкост на Мускулите на Тазовото дъно, постигане на способност за управлението им

-Овладяване на изпускане на урина

-Профилактика и овладяване на начален пролапс -1 и 2 степен-Моля консултирайте се с вашия гинеколог. Постига се повдигане на Тазовото дъно и Овладяване на пролапс на вагинални стени и други органи в малкия таз, когато са в степен, която НЕ изисква хирургическа намеса. Моля, Консултирайте се с вашия гинеколог!

-Стесняване на Вагиналния канал, Усилване на чувствителността и оргазмичността

-Пълно Възстановяване след раждане и гинекологични операции, Профилактика на пролапс и инконтиненция

- Подготовка за раждане преди бременността за възможно по- леко раждане без травми

!!! Важно по време на бременността НЕ се използват тренажори

- Енергия- сексуална , жизнена -добро настроение, жизнен тонус, увеличено либидо

- Облекчаване и Отдалечаване на менопауза

- Облекчаване на Менструални болки, Регулиране на цикъл

- много други бонуси във всички сфери на живота ви на жена

Винаги съм в контакт с вас в личен чат за въпроси, индивидуални насоки и мотивация.

Благодарение на упражненията за тазовото дъно / Кегел упражнения Вие осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс.

Овладявате инконтинеция вследствие слабост на мускулатурата на тазовото дъно, пролапс - начален-1 и 2 степен. Над тази степен гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.(! Внимание: при по-голяма степен може да налагат други медицински методи- консултирайте се със специалист гинеколог)

Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате. Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата. Справяте се с хемороиди.

Преди избора на курс може да ми пишете и да ви консултирам кой е най-подходящ за вас на имейл office@fitintim.bg или тел: 0884 533757

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове за достъп до видеоматериалите.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

200,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 200,00 лв.
Моля, изберете: