Видео Тренировка за тазовото дъно във фитнеса

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 11

Видео Тренировката за Тазово дъно във фитнеса включва подбрани упражнения, незаменими за вашето "женско"здраве, фертилност, сексуалност, либидо  и  оттам общо здраве и удовлетворение от живота. Те са подходящи за всички жени, и задължителни за тези, които искат да забременеят и не им се получава. Тази тренировка се справя успешно с фригидността, тоест увеличава чувствителността и чувствеността ви като жена. Упражненията на уредите са съчетани с кегели, но можете да правите без кегели (много леки кегели), но с правилното дишане.

Може да добавите кратка отделна тренировка с кегели с или без тренажор. Можете да направите тренировката за 30 мин. във фитнеса. Отивате в залата, отваряте видеото на телефона си и следвате тренировката.

От видеото ще научите как да комбинирате тренировката на дълбоките мускули на тазовото дъно/кегели с основните упражнения за долната част на тялото, които ангажират едновременно големите мускулни групи и дълбоките малки мускули на тазовото дъно.

Важно! Нищо друго не помага по този начин. Затова не губете време и започвайте.

Осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс. Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате.

Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата.

Справяте се с хемороиди. 

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Винаги оставам на телефонна връзка с видео разговори за въпроси, корекции, насоки.

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

88,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 88,00 лв.
Моля, изберете: