Видео Тренировка за тазовото дъно във фитнеса

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 11

Видео Тренировката за Тазово дъно-Кегел упражнения във фитнеса

Включва подбрани Кегел упражнения, които правите във фитеса, незаменими за вашето  общо "женско"здраве, фертилност, сексуалност, либидо  и  оттам общо здраве и удовлетворение от живота. Те са подходящи за всички жени, и задължителни за тези, които искат да забременеят и не им се получава. Тази тренировка се справя успешно с фригидността, тоест увеличава сексуалността, чувствителността и чувствеността ви като жена, помага ви за осъществяване на по-качествен полов акт. Упражненията за тазовото във фитнеса може да правите без и с кегел упражнения, като можете да дозирате силата и дълбочината им. Техниката включва и правилното дишане, необходимо, за да запазите вашето "женско" здраве и да го увеличите.

Може да добавите кратка отделна тренировка с кегели с или без тренажор. Можете да направите тренировката за 30 мин. във фитнеса. Отивате в залата, отваряте видеото на телефона си и следвате тренировката.

С всеки закупен видео продукт аз съм на разположение в личен онлайн контакт с вас - чат за обратна връзка, насоки, мотивация, което ви помага да получавате максимални резултати от тренировките.

От видеото ще научите как да комбинирате тренировката на дълбоките мускули на тазовото дъно/кегели с основните упражнения за долната част на тялото, които ангажират едновременно големите мускулни групи и дълбоките малки мускули на тазовото дъно. 

Има и едно видео с теоретична основа - Всичко, което трябва да знаете за Кегел упражненията, за да имате резултат от тренировките и да не се увреждате.

Важно! Нищо друго не помага по този начин. Затова не губете време и започвайте.

- Придобиване на сила, еластичност и ловкост на Мускулите на Тазовото дъно, постигане на способност за управлението им

-Овладяване на изпускане на урина

-Профилактика и овладяване на начален пролапс -1 и 2 степен-Моля консултирайте се с вашия гинеколог. Постига се повдигане на Тазовото дъно и Овладяване на пролапс на вагинални стени и други органи в малкия таз, когато са в степен, която НЕ изисква хирургическа намеса. Моля, Консултирайте се с вашия гинеколог!

-Стесняване на Вагиналния канал, Усилване на чувствителността и оргазмичността

-Пълно Възстановяване след раждане

- Подготовка за раждане преди бременността за възможно по- леко раждане без травми

!!! Важно по време на бременността НЕ се използват тренажори

- Енергия- сексуална , жизнена -добро настроение, жизнен тонус, увеличено либидо

- Облекчаване и Отдалечаване на менопауза

- Облекчаване на Менструални болки, Регулиране на цикъл

- много други бонуси във всички сфери на живота ви на жена

Винаги оставам в онлайн контакт с вас за въпроси, корекции, насоки, когато закупите който и да е продукта.

Продуктът съдържа видео с указания и видео с конкретната тренировка. 

Благодарение на упражненията за тазовото дъно / Кегел упражнения Вие осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс.

Овладявате инконтинеция вследствие слабост на мускулатурата на тазовото дъно, пролапс - начален-1 и 2 степен. Над тази степен гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.(! Внимание: при по-голяма степен може да налагат други медицински методи- консултирайте се със специалист гинеколог)

Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате. Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата. Справяте се с хемороиди.

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Винаги оставам във връзка с вас в личен чат във Вайбър за въпроси, корекции, насоки.

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

150,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете: