Видео Тренировка за Тазово дъно Танц

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 16

Видео Тренировката за Тазовото дъно с елементи от Танц е приятен начин да поддържате в добро състояние на мускулите на тазовото дъно и да генерирате сексуална енергия с минимални усилия. Движенията, които се изпълняват са задължителна част от тренировката на всяка жена. Това е по- пълната и усложнена тренировка, за по-добър резултат от тази, коята виждате в свободен достъп в Ютуб. Тук под продукта я има-може да я гледате и направите, за да се ориентирате какво ви очаква. 

Изпълняват се възможно най-простите движения, които са елементи от танците, в количество, което е достатъчно, за да тренирате мускулатурата на тазовото дъно и да увеличавате сексуалността и доброто си настроение. 

С тази тренировка се освобождават сексуални блокажи. Прави се 3-5 пъти в седмицата първите 1-3 месеца. 

Добре е да се комбинира или редува с гимнастика за тазовото дъно за максимални резултати. 

Продължителността на видеото е 10 мин., от които 8 мин. е "танц", останалото е говорене.

Подходяща е за дами на всяка възраст и не изисква специални умения. 

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Ако не сте сигурни кой курс или видео тренировка е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировката на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

88,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 88,00 лв.
Моля, изберете: