Тренажор за тазово дъно Вагитон Лазер /Топче с обратна възка

  • Марка: Вагитон
  • Кат. номер: 26

Тренажор за Тазово дъно Топче с Обратна връзка Лазер. Благодарение на тази възможно най-точна обратна връзка се усвоява правилната техника за най-важното максимално Дълбоко Кегел упражнение и се прави точна диагностика на състоянието на мускулите на Тазовото дъно във всеки момент. 

Максимално Добър вариант за Развиване на мускулите на тазовото дъно - "интимните" мускули.

Най-добрият тренажор за усвояване на Кегел упражненията с правилна техника на изпълнения за максимален резултат в развитието на качествата на мускулатурата ви - сила, еластичност, издръжливост, ловкост. 

С цел вашата безопасност и получаване на желан резултат тренажорът се продава се с Видео Тренировка за Вагитон Лазер 1 и 2, към които влиза личен чат с мен. Започва се с първата. По-долу ще откриете линкове.

! Обадете се на тел. +359 884 533757  преди да закупите, за да обсъдим дали е подходящ за вашата цел !

С него се правят Кегел упражнения максимално дълбоки Кегел упражнения с правилна техника за максимално развитие на качествата на мускулатурата (сила, еластичност, издръжлимост, ловкост). Максималната амплитуда допринася за ефекта на повдигане на тазовото дъно, овладяване на пролапс (1 -2 степен) и осигуряване на здрави - силни, НО еластични мускули. 

Важно !!! Аз съм винаги на линия в личен чат с Вас, правя начална диагноза на състоянито ви, давам конкретни насоки и ключове за по-бърз и качествен резултат, следя вашия напредък, отговарям на въпроси. Всички, които  тренират с мен, получават желаните резултати и много повече !!!

Те са необходими са поддържане и профилактика на женското ви интимно здраве, сексуалност и енергия. Всичко това допринася за "здрави" мускули на тазовото дъно - стегнати,но еластични и издръжливи, които ви предпазват от пролапс, инконтиненция, липса на удоволствие по време на полов акт, ниско либидо, хормонални дисбаланси- ПМС, помагат за фертилност и отдалечаване на менопаузата, за подготовка и възстановяване след раждане, възможно най-нетравматично нормално раждане.

Само с този тренажор се научавате на най-важното кегел упражнение - максимално дълбоко стягане и отпускане, както и максимална амплитуда между тях. Това повлиява добре както проблемите, свързани със слабост на мускулите, така и тези, свързани със стегнати и болезнени мускули. Постигат се чудесни резултати за профилактика и лечение на пролапс, инконтиненция и се придобиват сексуални умения, увеличава се чувствителлността, оргазмичността, сексуалността. 

Постигате максимално добро управление на мускулите на тазовото и разработвате възможно най- фините движения на вагиналния ви канал - ловкост на мускулите, съпоставима със сръчността на ръката. 

Благодарение на упражненията за тазовото дъно / Кегел упражнения Вие осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс.

Овладявате инконтинеция вследствие слабост на мускулатурата на тазовото дъно, пролапс - начален-1 и 2 степен. Над тази степен гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.(! Внимание: при по-голяма степен може да налагат други медицински методи- консултирайте се със специалист гинеколог)

Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате. Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата. Справяте се с хемороиди.

Важно ! Доставката е за ваша сметка. Срокът за доставка варира в зависимост от това, дали го има в наличност. Ако го има веднага го изпращам, въпреки че официално има 1 седмица срок, НО ако НЯМА  в наличност го поръчвам и се чака - от 2 до 4 седмици.

Благодарение на обратната връзка можете да следите за правилната си техника и развитието си, но ви съветвам ЗА МАКСИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ и ЗА ДА ЗНАЕТЕ КАКЪВ Е ТОЙ, да използвате моите Видео Тренировки с конкретни специфични Упражнения с определена дозировка за постигане на вашите цели в резултати (за да научите какво всъщност трябва да се постигне). Аз съм с вас в личен чат, в който ви диагностицирам, насочвам и следя резултата ви. Към моменнта всички жени се справят. Единствена причина за неуспех е да НЕ тренирате.

 

Видео Тренировка с Тренажор Вагитон Лазер (fitintim.bg)

 

 

Видео Тренировка с Тренажор Вагитон Лазер 2 (fitintim.bg)

 

210,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 210,00 лв.
Моля, изберете: