Видео Програма Лифт за повдигане на Тазово дъно при Пролапс

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 17

Видео Програма Лифт за повдигане на Тазово дъно при Пролапс и за профилактика на Пролапс 

Програмата съдържа подбрани специализирани упражнения за тазовото дъно за овладяване на симптоми при пролапс на органи в малкия таз и за профилактика на проблема, необходима за жени след раждане, след операция, за  тези, които спортуват много с тежести, скачане, бягане и изобщо за всички жени на всяка възраст. Всички Упражнения могат да се правят с и без Тазов тренажор, но е необходимо да се подбере подходящ като форма и размер, които не пречат на движенията. Упражненията в изправено положение на тялото допуска всички видове Тазови Тренажори. 

Подходящи са освен за дами с пролапс (или след операция на пролапс) и  за възстановяване след раждане, за дами с инконтинеция и в менопауза, дами в "третата" възраст.

Съдържа 2 видеоматериала- Единият е  около 30 мин. с одновната тренировка и обяснения и Вторият е около 8 мин.- с едно важно упражнение, което се прави към предишната тренировки или като отделна тренировка. Тук също е обяснено как да се спортува и живее, така, че да пазите здраво тазовото дъно и много важна част от резултата - вашата настройка и психологическо състояние. Има и едно видео с теоретична основа - Всичко, което трябва да знаете за Кегел упражненията, за да имате резултат от тренировките и да не се увреждате.

Винаги съм на линия в личен чат за въпроси, корекции, насоки.

Продуктът е програма "Максимум" за мускулите на тазовото дъно за всяка жена. Тренировките са достатъчни за поддържане на вашето "женско здраве", чрез предпазване от най-честите проблеми - пролапс и инконтиненция и много други гинекологични заболявания, като в същото време се придобиват всички "бонус" ефекти като подобрен хормонален баланс и настроение, младост, подобрен имунитет, повишено либидо, сексуалност, оргазмичност.

Силно препоръчвам за дамите, които се възстановяват след раждане. Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! раждане, защото точно тогава има условия за получаването в по-голяма или по-малка степен на пролапс и инконтинеция. Колкото по-рано действате, толкова по-добре за вас. 

Внимание!!!

За дамите със сериозно увреждане - пролапс в голяма степен, гимнастиката за тазовото дъно е допълнително лечение, което помага за овладяване и облекчаване на симптомите.  Консултирайте се с добри специалисти и не спирайте с упражненията и движението, но ги съобразете със състоянието си - те трябва да са безопасни за вас, кактвито са  упражненията в първата видео тренировка при спазване на всички насоки и в двата видео материала.

Това е наистина всичко, което трябва да знаете и ПРАВИТЕ.

Отговорността ДА ПРАВИТЕ е във вашите ръце. Всичко има ЕФЕКТ, когато го правите!

Подходяща е за дами на всяка възраст и не изисква специални умения. Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя спех! Обичайте се! 

Котато тренирате редовно, резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Благодарение на упражненията за тазовото дъно / Кегел упражнения Вие осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс.

Овладявате инконтинеция вследствие слабост на мускулатурата на тазовото дъно, пролапс - начален-1 и 2 степен. Над тази степен гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.(! Внимание: при по-голяма степен може да налагат други медицински методи- консултирайте се със специалист гинеколог)

Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате. Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата. Справяте се с хемороиди.

Ако не сте сигурни кой курс или видео тренировка е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировката на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

200,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 200,00 лв.
Моля, изберете: