Разтягане и освобождаване на тазовото дъно

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 19

 

Видео Тренировка с колекция от най-добрите упражнения за разтягане и освобождаване на напрежението в мускулите на тазовото дъно. Включва и специално Кегел упражнение за стегнати,напрегнати мускули на тазовото дъно. Тренировката допринася за поддържането на здраво тазово дъно.

Продуктът включва 2 видео материала - единият - тренировката, съдържаща упражненията- около 30 минути и вторият допълнителни техники и начин на живот, които благоприятстват облекчаването на напрежението в областта на тазовото дъно, таза и цялото тяло. Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

С всеки закупен видео продукт аз съм на разположение в личен онлайн контакт с вас - чат за обратна връзка, насоки, мотивация, което ви помага да получавате максимални резултати от тренировките.

Има и едно видео с теоретична основа - Всичко, което трябва да знаете за Кегел упражненията, за да имате резултат от тренировките и да не се увреждате.

Помага :

- при болки и напрежение в областта на тазовото дъно и таза като цяло от всякаккво естество, включително по време на полов акт

- всички проблеми, които са вследствие на ригидните, спастични, постоянно нагпрегнати мускули на тазово дъно (нервен пикочен мехур, съпроводен с често уриниране, вагинизъм)

- при пролапс, поради създалото се компенсаторно напрежение в тазовото дъно

- при бременнност с цел еластичност на мускулите на тазовото дъно за по-лесно раждане

- за подобряване на кръвообращението в областта на малкия таз

- за усилване на чувствителността по време на полов акт

- за увеличаване на либидото и фертилността (възможност за забременяване) 

Винаги оставам във връзка в онлайн личен чат  за въпроси, корекции, насоки.

Ако не сте сигурни кой курс или видео тренировка е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировката на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси.

Консултирайте се с лекар преди да правите Видео Тренировките, които се предлагат тук!

150,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 150,00 лв.
Моля, изберете: