Медитация за Женско състояние

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 8

Медитация за Женско състояние и свързване с вътрешния източник на женска енергия. Продължителност около 5 минути.

Най-важно за вашето здраве е вашето Женско състояние. То се постига чрез работа за постигане на здравословна връзка със своето тяло, което означава със себе си. Целта е да се постигне баланс на женската и мъжката енергия.

Прекрасно допълнение към програмите с упражнения за тазовото дъно за още по-добър резултат.

Чрез видеото и аудиото включваме Женското състояние, което ни помага да бъдем здрави и щастливи във всички сфери на живота ни като жени. Това става за 5 минути (дължината на видеото)

С тази медитация активираме женската енергия и енергията на любовта като балансираме с мъжката енергия. Това е необходимо за психологическия и физически комфорт и благосъстояние на всяка жена. След нея се чувствате пълни с енергия и любов. 

Може да я използвате, както ви харесва:

- може да легнете и да се отпуснете със затворени очи,

- може с отворени очи по време на ТРЕНИРОВКА С УПРАЖНЕНИЯ ЗА ТАЗОВОТО ДЪНО за още по-силен ефект

- може и да сложите слушалките, докато чистите, при разходка в парка, при пътуване в превозно средство. (Когато ви возят, не докато шофирате). 

Слушате и чувствате, а може и да си повтаряте това, което чувате. Ако го заучите си го казвате често, например всяка сутрин, ще видите позитивни промени във всички сфери на живота си - здраве, работа, мъж, дете... Очаквам отзиви :)

Ако нещо ви дразни, това не означава да спрете, просто се съпротивлявате на позитивните промени, защото ви е изгодно да страдате...

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове за достъп до видеоматериалите.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

88,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 88,00 лв.
Моля, изберете: