Курс Сексуалност, чувственост, оргазмичност

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 1

Този видео курс ви разкрепостява и ви помага да развиете чувственост, сексуалност, оргазмичност, които подобряват вашето женско здраве и ви дават възможност да се наслаждавате на взаимоотношенията ви с партньора и на живота си като жена! Съдържа най-ЛЕСНИТЕ И ЕФЕКТИВНИ ТЕЛЕСНИ практики ЗА СЪБУЖДАНЕ НА СЕКСУАЛНОСТТА, ЧУВСТВЕНОСТТА, ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА  И ЛИБИДОТО ВИ. Принципно сексуалността се блокира на физическо, енергийно или на психическо ниво, често и на двете. Тук работим с физическо и енергийно ниво, което помага и на психическото, ако нямате сериозни психологически травми. Ако имате такива, добавете помощта на специалист психолог. Но тези практики подобряват силно и психическото ви състояние.

В този видео курс ще откриете упражнения за мускулите на тазовото дъно и някои други, подходящи за развиване на чувствителност в областта на влагалището и на обща чувственост и сексуалност. Упражненията в курса се правят 4 седмици - 3 пъти в седмицата или всеки ден. За да задържите или увеличите още резултата не спирайте да правите упражненията и ги увеличавайте постепенно. Във видео материалите има подробни обяснения. За по-силен ефект за оргазмичност включете тренажор в тренировките - механичен - тип "Топче" или "Яйце". Препоръчвам като най-добри моите конкретни тренировки с конкретни тренажори от моя онлайн магазин. Към всички мои тренировки може да се добави също така конкретен тренажор, който е подходящ за вас. 

Курсът се състои от видеоматериали с подбрани упражнения за увеличаване на сексуалността и чувствеността - 1 с насоки и 1 с упражнения,  видеоматериали с женски енергийни практики. Включени са и уроци с важна теория и практика, които помагат за мощен цялостен ефект от всичко.

Всичко е просто, кратко и ефективно, но се практикува редовно!

Този курс е за всички жени, които искат да се радват на живота си - да подобрят здравето, взаимоотношенията с партньора си и качеството на живота си като цяло.

за тези, които искат да развиват чувствителността на вагиналния канал, общата чувственост и сексуалност,

за тези, които искат да имат щастливи взаимоотношения и да преодолеят раздяла или криза в дългогодишни взаимоотношения, 

специално за тези, които не изпитват удоволствие по време на полов акт, които са загубили поради някаква причина чувствителността в областта на вагиналния канал и половите органи,както и либидото

за тези, които нямат партньор, но желаят да имат,

за тези, които имат партньор, но нямат достатъчно полови контакти и взаимоотношенията с партньора са в криза

Естествено ползите, които произтичат от упражненията за мускулите на тазовото дъно, са в сила: подобрено здраве, профилактика на гинекологични и други заболявания, подобрен хормонален баланс, метаболизъм и т.н. Ползите са безкрайни и неочаквани.

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове за достъп до видеоматериалите.

Винаги съм с вас в личен онлайн чат за обратна връзка, въпроси, корекции, насоки.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за заплащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

 

 

 

 

250,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 250,00 лв.
Моля, изберете: