Курс Развиване на чувствителност в областта на влагалището и на обща чувственост

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 1

В този курс ще откриете упражнения за мускулите на тазовото дъно и някои други, подходящи за развиване на чувствителност в областта на влагалището и на обща чувственост. Упражненията в курса се правят 4 седмици - 3 пъти в седмицата или всеки ден. За да задържите или увеличите още резултата не спирайте да правите упражненията и ги увеличавайте постепенно. Във видео материалите има подробни обяснения. За по-силен ефект включете тренажор. За тренажор ще ви консултирам допълнително без заплащане.

Курсът се състои от 2 видеоматериала с подбрани упражнение за увеличаване на сексуалността и чувствеността - 1 с насоки и 1 с упражнения, и 4 видеоматериала с женски енергийни практики,  от които първото е практика за изчистване, 2 видеоматериала съдържат упражнения за мускулите на тазовото дъно, 1 видео с медитация за женско състояние.

Този курс е за всички жени, които не изпитват удоволствие по време на полов акт, които са загубили поради някаква причина чувствителността в областта на влагалището и половите органи, които нямат партньор, но желаят да имат,

за тези, които имат партньор, но нямат достатъчно полови контакти. Естествено ползите, които произтичат от упражненията за мускулите на тазовото дъно, са в сила: подобрено здраве, профилактика на гинекологични и други заболявания, подобрен хормонален баланс, метаболизъм и т.н. Ползите са безкрайни и неочаквани.

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове за достъп до видеоматериалите.

Винаги оставам на телефонна връзка с видео разговори за въпроси, корекции, насоки.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

 

 

 

150,00 лв. 100,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 100,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!