Консултация / Наставничество

  • Марка: Fitintim
  • Кат. номер: 7

 

Цялостна индивидуална програма за Женско здраве чрез комплексен подход, съчетаващ медицински и духовни, филосовски, енергийни знания и практически действия, натрупани в реално образование на кинезитерапевт и личен практически опит 20 години. Следя резултатите и давам насоки в чат. Програма за подобряване, развитие и по-леко преминаване през кризи на Взаимоотношенията.

На Консултацията с мен изясняваме вашия проблем, анализираме причините за възникването му и предприемаме мерки за решаването му. Вие създавате вашата лична стратегия за разрешаване на ситуацията с моята лична помощ и подкрепа за разрешаване на ситуацията чрез осъзнаване и прилагане на прости, но ефективни практики и методи от медицинско и алтернативно естество. Използваме упражнения за мускулите на тазовото дъно и други женски енергийни практики и медитации.  

Консултацията преминава в НАСТАВНИЧЕСТВО в личен чат, в който може да взаимодействаме в името на постигането на вашата цел. Когато имате нужда от дългосрочно взаимодействие с мен, купувате по една консултация на месец. Това го определяме лично с вас според вашите нужди и моите усилия. Възможно е с една консултация да решите проблема си. Оставам в контакт с всички мои клиенти, винаги съдействам с каквото мога. 

Консултацията помага, когато: 

- имате нетипичен или конкретен проблем, свързан със здравето на мускулите на тазовото дъно, с половите взаимоотножения с вашия партньор, с вашата женска и сексуална енергия. 

- търсите начин да бъдете настояща жена - здрава, сексуална, оргазмична, млада, красива,уверена, щастлива на всяка възраст.  

- търсите начин да се развивате като жена и да си помагате сама във всички житейски ситуации

- търсите себе си, любовта в себе си и искате да подобрите живота си на жена

- искате да подобрите взаимодействието си с партньора или мъжете по принцип 

- подкрепа в критични житейски ситуации за всички жени 

Вие създавате вашата лична стратегия с моята помощ и подкрепа стратегия за разрешаване на ситуацията чрез упражнения за мускулите на тазовото дъно и други женски енергийни практики и медитации. 

Темата на консултацията може да е свързана, както със здравето, така и с женствеността, сексуалността, оргазмичността на жените и всичко това да се включи във взаимодействието с вашия партньор.

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа информация за осъществяване на контакт за провеждане на консултация.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

 

 

120,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 120,00 лв.
Моля, изберете: