С тренажорите изпълнявате упражненията на Кегел без грешка.

2 юни 2022

С тренажорите изпълнявате упражненията на Кегел без грешка

 

С тренажорите изпълнявате упражненията на Кегел без грешка
 

Интервюто ми за Галя от кegel8.bg: Препоръчвам да използвате тренажорите цял живот за превенция на изпускане и смъкване. Комбинирайте ги с моите видео тренировки, за да имате мотивация и бързи резултати!

 

Коя е Таня Димитрова? Представи ни се с няколко думи.  

 

Здравейте, дами, аз съм Таня от Fitintim и съм дипломиран кинезитерапевт. От 2003 г. се занимавам с упражнения за мускулите на тазовото дъно. Тренирала съм моите мускули на тазовото дъно с почти всички видове тренажори, които съществуват. Образовала съм се за тазовото дъно в университета и самостоятелно чрез курсове на специалисти от Русия.

 

Кога започна да се интересуваш конкретно от мускулите на тазовото дъно?

 

Заинтересувах се от темата за тазовото дъно след като родих през 2003 г., но тогава, за съжаление знаех само за упражненията на Кегел от обучението по кинезитерапия. С Кегелите успях да се възстановя напълно след раждането и така усетих първите позитивни ефекти  и върху сексуалността ми. Тези нови усещания породиха в мен интереса към темата. Така през годинитезапочнах да проучвам в Интернет и най-накрая открих Галя и тренажорите Kegel8, с която се запознахме лично, а днес дори си партнираме в любимото ни занимание.

 

От колко време упражняваш интимните мускули? Какви тренажори си използвала през годините?

 

Първо, както повечето момичета, които не са наясно с какъв тренажор да започнат, си закупих нефритено яйце, едва след това открих сайта на Галя и тренажорите Kegel8, които значително подобриха тренировките ми и се запалих още повече по интимната гимнастика. Имам колекция от тренажори и съм много доволна! След това реших да почерпя и от руския опит изаради курс при руска треньорка си купих тренажора Вагитон Лазер и започнах да тренирам с него. Като спортна натура, имах нужда да надграждам техниката си и тогава усетих растеж и в резултатите. След това изпробвах и другите тренажори Вагитон, упражнявах се дълго време по тяхната система и я изпробвах върху себе си. Толкова се запалих, че сега предлагам на дамите видео тренировки с тренажора Вагитон Лазер и съм щастлива, че Галя вече го предлага в България.

Защо дамите да упражняват интимните си мускули с тренажорите? Какви женски ползи усещаш от тренировките на мускулите на тазовото дъно с тренажорите?

 

С тренажорите си улеснявате живота, защото няма как да сгрешите техника на самите Кегел упражнения – тренажорът не позволява това. Съответно гарантирано ще получите резултат! А той се вижда във всеки един момент чрез обратната връзка, например опашката-индикатор на вагиналните конуси Kegel8 или лазерната точка на стената на тренажора Vagiton Laser. Много дами в България искат да използват яйца и топчета, но не разбират, че за да ги използват, първо трябва да усвоят идеално движенията на интимните мускули с Вагиналните конуси и Вагитон Лазер. А просто да се носят топчета и яйца не дава резултат, даже е вредно, тъй като може да получите инфекция. Дамите осъзнават това по трудния начин, когато им се случи, разочароват се и решават, че тези занимания не са за тях. Решението е упражнения с тренажори с обратна връзка, които да ви показват дали изпълнявате правилно упражненията и така бързо получавате резултати.

Аз съм най-големият почитател на системата за тренировка на тазовото дъно Вагитон и съм се занимавала най - много с Вагитон Лазер, който ми е любим. Затова и предлагам конкретни тренировки с него, които може да намерите ТУК.

Това е базовият тренажор, с който трябва да се занимавате поне 1-3 месеца, за да преминете към топчета и яйца, които са без обратна връзка. Дори препоръчвам да го използвате цял живот, в съчетание с други тренажори и упражнения. Ако нямате време за друго, просто направете 10 минути тренировка с него, като профилактика и за превенция на изпускане, смъкване и редица неразположения. Създала съм тренировка с тренажора Вагитон за начинаещи и за напреднали. Отново вашите читателки могат да използват промокода на Галя и да ги закупят с отстъпка от сайта ми GALYA-9.

 

Разкрий ни тайната формула за успешна тренировка на интимните мускули?

Желание + Действие + Постоянство = Успех

Толкова е просто – без зацикляне върху резултата, а с удоволствие! И разбира се инструктор, който има опит, за да получите възможно най-бързо и качествено резултат и за да пропуснете загубата на ценно време, лутане и разочарования.

 

Кои са твоите любими тренажори, подходящи за начинаещи и профилактика?

 

На всички, които нямат сериозни оплаквания, а просто искат да се занимават с интимна гимнастика, за да поддържат добро за женско здраве, силно препоръчвам Кегел тежестите (Вагинални конуси Kegel8) и Vagiton Laser, които може да изпълнявате с видео тренировките, които съм направила за вас с много желание.

 

Интервю на Галина Начкова за блога на kegel8.bg

 

 

 

Тренировка 1 и 2 с тренажор VAGITON Laser 


Вземи с код за ОТСТЪПКА: GALYA-9

 

ТРЕНАЖОРИ, С КОИТО ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПРАВИЛНО КЕГЕЛ УПРАЖНЕНИЯТА!

За Тренажорите Използвайте Промокод за отстъпка TANYA-9 в сайта на Галя кеgel8.bg НАЙ-ДОБРИТЕ ИЗОБРЕТЕНИЯ ЗА ЖЕНИ! <3

 

 

Kegel8 Ultra 20 V2 Кегел тежести

 

Отзиви на мои клиенти, които работят с моите видео тренировки за тазовото дъно, женски практики и консултации:

❤️Правя гимнастики за мускулите на тазовото дъно от декември 2021 ВСЕКИ ден без дните с цикъл без тренажори и така 6 месеца. През май месец 2022 си взех и тренажори. ЗАЩО? Профилактика и желание да елиминирам и намаля до минимум инфекции гъбични. Обаче се сдобих с куп непланирани ползи - силна чувствителност при полов контакт, увереност и самочувствие. Препоръчвам Таня, защото е най-добрата като знания и като умения да провокира всеки да работи здраво. Естествено, че си е до характер на всеки, но за мен точно така до болка откровена, е най-добрият треньор и подкрепа. БЛАГОДАРЯ -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

прочети още
5 Теста за Самостоятелно Определяне на Състоянието на Мускулите на Тазовото ви дъно

Чек Лист за определяне на състоянието на интимната ви мускулатура Можете да направите сами и да разгледате Видео Тренировките за Тазовот Дъно, които ще помогнат да засилите и развието качествена мускулатура за здраво и сексуално Тазово дъно.

прочети още
Възможност за безплатни консултации за всички дами, придобили видео курсове и тренировки.

Здравейте, дами, С удоволствие ви съобщавам, че имате възможност на три безпатни консултации по време на обучение в рамките на 1 месец от закупуването на видео тренировки или курсове с упражнения за мускулите на тазовото дъно.. Искам да се чувствате спокойни, че не сме заедно през цялото време на обучението ви. Но и вие сами знаете, че съм винаги насреща в социалните мрежи, където отговарям на вашите въпроси. Важно е да знаете, че вие не купувате просто едно видео обучение с тренировки, колкото и да е добро то, а взаимодействието с мен , моята подкрепа и увереност, че ще се справите. Имайте предвид, че гимнастиката за тазовото дъно подобрява и здравето, и живота ви като цяло.. Упражненията са вълшебни и вие получавате много позитивни събития от всякакво естество. И още нещо важно за вашия успех, тренировката е лично за вас, не е за общо ползване. Като всяко нещо и това е енергия и затова за максимален резултат вие си я купувате, правите я, взаимодействате с мен и получавате енергия обратно към вас. Но ако раздадете това, ефектът няма да е същият. Но всичко това е в полето на вашия избор. Аз за себе си знам, че когато вложа в себе се и уважа Правилата на Играта получавам невероятни резултати. Пробвала съм и другото- Не Работи.

прочети още
Как да поддържаме тазовото си дъно здраво и силно? Как да се предпазим от заболяване на органите в малкия таз?

Как да поддържаме тазовото си дъно здраво и силно?Как да се предпазим от заболяване на органите в малкия таз? Кои са основните заплахи, които дебнат в ежедневието на жената? Здравейте, дами, Знам, че се замисляте за тазовото дъно и неговите мускули, само когато се появят "дребни" дискомфорти и "по-едри" проблеми... Това е без значение, важното е възможно по- рано да стигнете до осъзнаването, че вашият живот на жена ще е много по-добър и качествен,когато обърнете внимание на най-женската и важна зона на вашето физическо тяло- тазовото дъно. Без да имате здраво тазово дъно, вие не можете да имате базовото изискване за пълноценен живот на всяка жена. Като започнем от здрави женски органи, които са нужни за създаването на живот, хормонален баланс, добър имунитет, сексуалност и привлекателност, добро настроение, психически баланс и стигнем до щастливи взаимоотношения, цялостно благосъстояние.

прочети още
Показания и противопоказания за упражненията за мускулите на тазовото дъно. Кога да ги правим и кога не?

Мили "Момичета" на всички възрасти, преди да започнете да се занимавате с упражнения за мускулите на тазовото дъно (МТД), Моля изяснете вашия здравен статус с вашия гинеколог, защото всичко е поправимо и винаги можете до достигнете възможността да се занимавате с прекрасните упражнения, наричани още "интимна гимнастика". Събрах накратко за вас основин противопоказания и показания, но най-добре е да се консултирате с вашия лекар, защото винаги има нюанси, които могат да ви разрешат да тренирате вашето тазово дъно по определен подходящ за вас начин. Ако нямате пречки, чудесно тренирайте, за да пазите и пправите редовна профилаактика на вашето здраве...а ако имате проблеми "там долу", знайте, че винаги ИМА решение, отстраняване на проблема и след това спокойно може да се занимавате с упражненията за тазово дъно. Ще се радвам да ви водя по пътя на женското здраве и щастие и ви желая прекрасен живот, изпълнен с наслада и любов! А сега към темата: Противопоказания или Кога Не? Месечен цикъл Кръвотечение Висока температура Бременност Някои видове Миома -гинеколог да разреши Ендометриоза - напреднал стадий Дисплазия на шийката на матката Пролапс на стените на влагалището или др. органи - напреднал стадий Злокачествени образувания Преди да са минали три месеца след раждането Показания или Кога Да? Ниска чувствителност и овлажняване в областта на половите органи Ниско либидо, Аноргазмия Дисфункция на яйчниците Подготовка за безпроблемно раждане Възстановяване след раждане Пролапс на стените на влагалището - първа, втора степен Ендометриоза - първи, втори стадий Изпускане на урина и изпражнения Хемороиди - които не са за операция Болезнена менструация и нередовен цикъл Менопауза Надявам се, тази статия ви е била полезна.

прочети още