Популярни Продукти

Fitintim Упражнения за мускулите на тазовото дъно

Fitintim ви предлага:

1. Консултация Онлайн за изясняване на изходното състояние на различни теми: женско здраве, женска енергия, сексуалност, взаимоотношения с противоположния пол на ниво тяло. 

3. Видео курсове с тренировки за мускулите на тазовото дъно с и без тазови тренажори.

4. Групови тренировки за тазовото дъно, съчетани с женски енергийни практики

онлайн или по покана на желано от вас място.

За кого са подходящи упражненията за тазово дъно?

За жени, които искат да бъдат здрави, да правят редовна профилактика на гинекологични и други заболявания в областта на органите в малкия таз, на хормоналния дисбаланс.

За жени, които искат да имат удовлетворителни сексуални взаимоотношения със своя партньор и да изпитват удоволствие и оргазми.

За жени, които искат да се възстановят след Раждането и да остават фертилни във времето и забременяват лесно.

За жени, които нямат партньор, за да се появи такъв или просто заради необходимостта от поддържане на здравето в норма, въпреки липсата на партньор.

За жени, които вече имат проблеми с изпускане на урина, вагинален пролапс / смъкване на органи в малкия таз и други заболявания, които са в начална степен, без необходимост от операция или след оперрация!!! Целта е пълно възстановяване или подобряването на състоянието и самочувствието.

За жени, които искат да регулират хормоналния си баланс, да имат безболезнен месечен цикъл, да отдалечат и облекчат менопаузата. 

За жени, които искат да бъдат уверени в себе си, с добро самочувствие на всяка възраст, които изглеждат млади и свежи за възрастта си.

За жени, които имат нужда да се свържат с женското си начало, вътрешната жена, природната си сила и жизнена енергия, за да бъде щастлива, да изпитва удоволствие от живота и да твори чудеса.