Медитация Женско Изобилие

  • Brand: Fitintim
  • Cat No: 28

Медитация или Дълбока Настройка за изобилие, необходима и задължителна за всяка Жена, която желае изобилие във всички сфери на живота с фокус върху финансовата. 

Тя е необходима за създаване на нова програма за взаимодействие със света, изхождаща от неоспоримия факт, който всякка жена дълбоко в себе си знае, но е забравила поради мъжкия принцип на развитието и реализацията й в обществото, както и поради наслоени социални схващания, транслирани ежедневно от хора и медии, унаследени като модел от родители.

Този факт е, че Изобилието е вродено състояние и право на всяка жена. 

Настройката е около 6 мин. и се слуша всеки ден сутрин или вечер, в продължение на поне 21 дни или докато стане част от вас. Тя започва да работи веднага и вие се радвате на все по-голямо изобилие във всчки сфери на живота и най-вече във финансовата. Когато слушате преди, след или докато правите гимнастика за тазовото дъно, ефектът нараства и промените настъпват още по-бързо и са по-големи, защото генерирате мощна сексуалната енергия. Не е нужно да сте със затворени очи, може да се движите, да тренирате и да слушате като фон.

Медитацията наистина работи в дълбочина, поради спецификата на съдържанието. 

Аз лично използвам тази женска практика редовно. 

88,00 лв.
Product options
The product is added to shopping cart
Price: 88,00 лв.
Please choose: