Тренажор Вагитон Лазер

  • Brand: Вагитон
  • Cat No: 26

Тренажор за Тренировка на мускулите на тазовото дъно - "интимните" мускули.

Най-добрият тренажор за усвояване на Кегел упражнения с правилна техника на изпълнения за максимален резултат в развитието на качествата на мускулатурата ви - сила, еластичност, издръжливост, ловкост.

Внимание! Продавам Тренажорите САМО с моите Видео Тренировки 1 и 2. Има линкове по-надолу. За мен е важно клиентите ми да тренират и да получават резултати. 

Те са необходими са поддържане и профилактика на женското ви интимно здраве, сексуалност и енергия. Всичко това допринася за "здрави" мускули на тазовото дъно - стегнати,но еластични и издръжливи, които ви предпазват от пролапс, инконтиненция, липса на удоволствие по време на полов акт, ниско либидо, хормонални дисбаланси- ПМС, помагат за фертилност и отдалечаване на менопаузата, за подготовка и възстановяване след раждане, възможно най-нетравматично нормално раждане.

Само с този тренажор се научавате на най-важното кегел упражнение - максимално дълбоко стягане и отпускане, както и максимална амплитуда между тях. Това повлиява добре както проблемите, свързани със слабост на мускулите, така и тези, свързани със стегнати и болезнени мускули. Постигат се чудесни резултати за профилактика и лечение на пролапс, инконтиненция и се придобиват сексуални умения, увеличава се чувствителлността, оргазмичността, сексуалността. 

Постигате максимално добро управление на мускулите на тазовото и разработвате възможно най- фините движения на вагиналния ви канал - ловкост на мускулите, съпоставима със сръчността на ръката. 

Важно ! Доставката е за ваша сметка. Срокът за доставка варира в зависимост от това, дали го има в наличност. Ако го има веднага го изпращам, въпреки че официално има 1 седмица срок, НО ако НЯМА  в наличност го поръчвам и се чака - от 2 до 4 седмици.

Благодарение на обратната връзка можете да следите за правилната си техника и развитието си, но ви съветвам ЗА МАКСИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ и ЗА ДА ЗНАЕТЕ КАКЪВ Е ТОЙ, да използвате моите Видео Тренировки с конкретни специфични Упражнения с определена дозировка за постигане на вашите цели в резултати (за да научите какво всъщност трябва да се постигне). Аз съм с вас в личен чат, в който ви диагностицирам, насочвам и следя резултата ви. Към моменнта всички жени се справят. Единствена причина за неуспех е да НЕ тренирате.

Видео Тренировка с Тренажор Вагитон Лазер (fitintim.bg)

 

 

Видео Тренировка с Тренажор Вагитон Лазер 2 (fitintim.bg)

 

160,00 лв.
Product options
The product is added to shopping cart
Price: 160,00 лв.
Please choose: