Коледна свещ с вълшебен аромат

  • Cat No: 3

Коледната Свещ  PISTACHO & ICECREAM е с вкусен и сексуален аромат, който съчетава в себе си възбуждащите ванилия и какао с разтопено масло, носещо усещането на домашен уют и празничен сладкиш. Остава само Вашата мощна сексуална/жизнена енергия, подсилена от Огъня да прояви и сбъдне всички свои желания не само на най-обичания празник в годината, но и през целия ви живот. Важна съставка тук е ЕНЕРГИЯТА. Откъде да я вземете? ТЯ Е ВЪТРЕ ВЪВ ВАС, просто я включете на макс чрез моите видео тренировки за тазовото дъно, женски енергийни практики и медитации. Знаете, че здравето е базата на енергията, колкото по-добро е толкава повече енергия имате. Всичко в този живот може да се подобри. Изборът е Ваш! 

Във всичко това отново взима участие любимата втора чакра - Свадхистана. И като база се явява първа чакра- Младхара - връзката със Земята.

Втора чакра се намира в областта таза, в долната част на корема. Тук се намира сексуалната творческа енергия, която създава, "ражда" живота - всичко - от деца до проекти.  Това е центърът на сексуално удовлетворение и способността да чувстваме и да се наслаждаваме на всичко в живота. Отговаря за усещаето за вкус. Втора чакра е свързана с ефирното ни тяло, органите: таз, лимфна система, бъбреци, гениталии. Управлява половите жлези и лимфата. Стихия: Вода

Дисбаланса във Втора чакра предизвиква: спазъм на мускулите, алергии, импотенция, безплодие, депресия, хроничен запек, физическа крехкост,сексуална неуравновесеност, отсъствие на творческо начало, подтиснатост, липса или неудовлетворителни взаимоотношения с противоположния пол, липса на радост, лошо настроение. 

Когато Втора чакра е в баланс: желанията ви се изпълняват с лекота, изразявате се творчески, откривате човека, с когото имате благостни и хармонични взаимоотношения, достигате успех в делата си, материално благополуччие.

Нашите енергийни центрове - чакри се балансират и активират чрез различни методи: дишане, медитация, афирмации, аромати, цветове. 

Запалването на свещта и нейния специфичен аромат усилват допълнително всички женски енергийни практики, медитации, превръщат в мощен ритуал тренировките ви за тазовото дъно/интимна гимнастика/кегел упражнения. Тренировката за тазовото дъно балансира,активира и пречиства първа и втора чакра и помага за генерирането, запазването и умножаването на енергията. Действието на всички изброени методи специално върху Втора чакра, съответно въррху сексуалността е особено мощно. 

Доставката е за ваша сметка и е препоръчително да бъде до удобен за вас офис на фирма за доставка.

35,00 лв.
Product options
The product is added to shopping cart
Price: 35,00 лв.
Please choose: