Видео тренировка 2 с тренажор Вагинален конус от Кегел 8

  • Brand: Fitintim
  • Cat No: 23

Видео тренировка 2 с вагиналните конуси/тежести на Кегел8 (или други видове тренажори с форма на яйце). 

Препоръчително е тази 2 -ра видео тренировка да правите след като усвоите първата видео тренировка. При комбинация от двете тренировки се получава максимален резултат.

Включва Кегел упражнения с помощта на тазов тренажор, който ви помага да се научите да правите качествени дълбоки  Кегел упражнения с правилна техника за максимално развитие на качествата на мускулатурата.  С този тренажор увеличаваме силата на мускулатурата на тазовото дъно. Успешно се повлияват пролапси до 2-ра- средна степен) Над тази степен гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.

!!! Преди Тренировка с Тренажор за тазовото дъно задължително се консултирайте с Гинеколог за това дали вашето здравословно състояние позволява това. Винаги можете да тренирате БЕЗ тренажор с другите ми тренировки!

вото дъно задължително се консултирайте с Гинеколог за това дали вашето здравословно състояние позволява това. Винаги можете да тренирате БЕЗ тренажор с другите ми тренировки!

Важно: Препоръчвам за Тренажорът Вагинални конуси /тежести за максимален резултат.

Ако все пак рискувате с друг вид, НЕ гарантирам същия резултат. Потърсете поне

да има подобен накрайник за обратна връзка, за да следите правилно ли изпълнявате упражненията. 

Тренировка 2 включва Упражнения за Тазовото дъно, разделени в 2 части - 2 отделни тренировки, които можете правите заедно и поотделно.Тренировката може да използвате цял живот за поддръжка на резултата. Може и да надграждате с увеличаване на натоварването чрез повтаряне на цялата тренировка или отделни упражнения повече пъти, когато преминете програмата и ви стане достатъчно лесно. Работите с всеки от трите тренажора в комплекта ви по 1 месец или докато изпълнението на тренировките ви се получава с правилна техника и с лекота. Първият е най-лекият, след което продължавате със следващия. Програмата е за 3 месеца постепенно засилване на мускулите на тазовото дъно.

Има и едно видео с теоретична основа - Всичко, което трябва да знаете за Кегел упражненията, за да имате резултат от тренировките и да не се увреждате.

Тренировката може да използвате цял живот за поддръжка на резултата. Може и да надграждате с увеличаване на натоварването чрез повтаряне на цялата тренировка или отделни упражнения повече пъти, когато преминете програмата и ви стане достатъчно лесно.

Прави се поне 3-5 пъти седмично за максимален резултат. 

Важно и ценно: По време на вашето обучение оставам на разположение в личен чат във Вайбър, в който ви давам насоки, корекции, подкрепа, мотивация.

Ползи от тренировката с Тренажор Кегел8 Вагинални конуси /Тежести:

- Придобиване на сила, еластичност и ловкост на Мускулите на Тазовото дъно, постигане на способност за управлението им

-Овладяване на изпускане на урина

-Профилактика и овладяване на начален пролапс -1 и 2 степен-Моля консултирайте се с вашия гинеколог. Допринася за овладяване на пролапс на вагинални стени и други органи в малкия таз, когато са в степен, която НЕ изисква хирургическа намеса. Моля, Консултирайте се с вашия гинеколог!

-Стесняване на Вагиналния канал, Усилване на чувствителността и оргазмичността

-Пълно Възстановяване след раждане

- Подготовка за раждане преди бременността за възможно по- леко раждане без травми

!!! Важно по време на бременността НЕ се използват тренажори

- Енергия- сексуална , жизнена -добро настроение, жизнен тонус, увеличено либидо

- Облекчаване и Отдалечаване на менопауза

- Облекчаване на Менструални болки, Регулиране на цикъл

- много други бонуси във всички сфери на живота ви на жена

Винаги оставам в контакт с вас за въпроси, корекции, насоки, когато закупите който и да е продукта.

Продуктът съдържа видео с указания и видео с конкретната тренировка. 

Благодарение на упражненията за тазовото дъно / Кегел упражнения Вие осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс. Овладявате инконтинеция вследствие слабост на мускулатурата на тазовото дъно, пролапс - начален-1 и 2 степен (! Внимание:при по-голяма степен се налагат медицински методи- консултирайте се със специалист гинеколог) Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате. Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата. Справяте се с хемороиди.

Внимание! Винаги се консултирайте с вашия гинеколог преди да започнете тренировки с тренажор.

Винаги оставам в контакт с вас в личен чат във Вайбър за въпроси, корекции, насоки, когато закупите който и да е продукта.

Продуктът съдържа видео с указания и видео с конкретната тренировка. 

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Линк към тренажора в официалния сайт на Kegel8: https://www.kegel8.co.uk/kegel8-cones.html

 

В България Тренажорът "Вагинални конуси" може да закупите

от Кегел8 България с моя Промокод TANYA-9: Кегел 8 Тежести

 

За тези, които живеят извън България слагам линк към тренажора в официалния сайт на Kegel8: https://www.kegel8.co.uk/kegel8-cones.html

150,00 лв.
Product options
The product is added to shopping cart
Price: 150,00 лв.
Please choose: