Ароматна Свещ 1 чакра

  • Cat No: 1

Аромата на Свещта за балансиране и активиране на Първа Чакра Муладхара е кехлибарено флорален с връхните нотки на горчив бадем и шафран.Сърцевината е от египетски жасмин и кедър, а базата - от амбра, дървесни нотки и мускус.
Напомня на Baccarat Rouge 540 от Maison Francis Kurkdjian. 

Първа чакра се намира в основата на гръбначния стълб, в областта на Перинеума- мястото между аналния и вагиналния сфинктер. Чрез нея се захранваме с жизнената енергия на Земята - Стихия Земя. Тя е свързана с всички наши инстинкти за оцеляване и самосъхрнаение, с половите инстикти и др. Първа чакра отговаря за половите и надбъбречните жлези. Органите, с които е свързана са: гръбначен стълб,селет, кости,зъби, нокти, простатата, с органите на тялото ни за въпроизводство и отделяне.Свързана е с чувството за обоняние.

Балансирането и активирането на Първа чакра подпомага запазването на физическото ни здраве - физическото тяло, психическата устойчивост и увереност, осигурява нашето физическо оцеляване. 

Дисбаланс на Първа чакра води до: запек, хемороиди, апатия, вялост, заболявания на кръвта, проблеми с гърба/гръбначния стълб, кости, стави, зъби, кожа, нокти, тъкани.

При балансирана Първа чакра вие сте психически и физически здрав и силен, уверен в себе си човек, който има воля, чувства се в безопасност, изпитва нормална доза страх. 

Нашите енергийни центрове - чакри се балансират и активират чрез различни методи: дишане, медитация, афирмации, аромати, цветове. 

Запалването на свещта и нейния специфичен аромат усилват допълнително всички женски енергийни практики, медитации, превръщат в мощен ритуал тренировките ви за тазовото дъно/интимна гимнастика/кегел упражнения. Тренировката за тазовото дъно балансира,активира и пречиства първа и втора чакра и помага за генерирането, запазването и умножаването на енергията.

Доставката е за ваша сметка и е препоръчително да бъде до удобен за вас офис на фирма за доставка.

 

35,00 лв.
Product options
The product is added to shopping cart
Price: 35,00 лв.
Please choose: