Медитация за освобождаване на напрежението от тялото и ума

  • Brand: Fitintim
  • Cat No: 21

Видео Медитация за освобождаване на напрежението от тялото и ума. Продължителност около 5 минути.

С помощта на Видео Медитацията за освобождаване на стреса и напрежението от ума и тялото Вие влизате в състояние на спокойствие. Напрежението и стреса в живота ни, особено при Жените се отразява на здравето на Тазовото дъно и Женското здраве като цяло. Напрежението в ума напряга и мускулите в тялото, включително тези на Тазовото дъно. 

Чрез тази медитация възстановяваме нашата енергия и се сдобиваме с енергиен ресурс, който служи на нашето женско и общо здраве, благоденствие и щастие.

При ежедневно прилагане и влизане в това основно състояние Жената се свързва със своя източник на здраве и и женска енергия и се изцелява постепенно от всички свои "женски" проблеми.  Самото влизане в състояние на спокойствие помага във всички сфери на живота на жената- личен живот, партньорство, взаимоотношения в семейството, с децата

Внимание! Тази Медитация е средство за профилактика или помощно средство, което увеличава ефективността на всяко лечение, а Не самостоятелно лечение. Може да бъде лечение, ако не са се проявили сериозни симптоми и заболявания, които се нуждаят от медицинска намеса. Моля консултирайте се с вашите лекари! 

Медитацията САМО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ в много ваши проблемни казуси, няма да навреди.

В зависимост от вашите нужди прилагайте Медитацията според желанията си, но е добре поне 1 месец, поне 3 пъти седмично, още по-добре 5 пъти седмично в работните дни...дори всеки ден. Особено подходящо е да се прави в работния ден - в обедната почивка или след работа. С времето няма да имате нужда от записа, защото ще владеете състоянието на спокойствие и ще влизате, когато пожелаете успешно в него.

Добре е също да се установи откъде идва напрежението ви и да опитате да премахнете или да не забелязвате източниците. 

Медитацията се съчетава много благоприятно с Видео Тренировките за ТАЗОВОТО ДЪНО, които също имат силно положителен ефект във физически, психологически и хормонален аспект.

Винаги оставам на телефонна връзка с видео разговори за въпроси, корекции, насоки.

Отговарям на въпроси на тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Когато имате нужда от подробна консултация по ваш личен казус, заповядайте тук: Консултация

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировката на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси

 

 

 

80,00 лв.
Product options
The product is added to shopping cart
Price: 80,00 лв.
Please choose: