Видео Тренировка с Тренажор Вагитон Лазер 1

  • Brand: Fitintim
  • Cat No: 9

Видео Тренировка за тазово дъно с тренажор Вагитон Лазер 1

Включва Кегел упражнения с помощта на тазов тренажор, който ви помага да се научите да правите качествени максимално дълбоки Кегел упражнения с правилна техника за максимално развитие на качествата на мускулатурата (сила, еластичност, издръжлимост, ловкост). Максималната амплитуда допринася за ефекта на повдигане на тазовото дъно, овладяване на пролапс (1 -2 степен) и осигуряване на здрави - силни, НО еластични мускули.  Над 1-2 степен увреждане гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.

Обратната връзка не ви разрешава да сбъркате. С този тренажор се работи успешно за Фина настройка и развиване на ловкостта на мускулите на тазовото дъно. 

Тренжорът поръчайте тук: Тренажор Вагитон Лазер (fitintim.bg)

Това е началната основна първа тренировка от поредица тренировки за мускулите на тазовото дъно с тренажор Вагитон Лазер. Това са основни упражнения, които е необходимо да усвоите, за да се радвате на вашите резултати. Тренировката може да се прави с всеки тренажор тип "топче", но препъпоръчвам да се започне с този тренажор и след като усвоите до лекота упражненията с него,тогава да преминете на топче. 

Важно !!! Аз съм винаги на линия в личен чат с Вас, правя начална диагноза на състоянито ви, давам конкретни насоки и ключове за по-бърз и качествен резултат, следя вашия напредък, отговарям на въпроси. Всички, които  тренират с мен, получават желаните резултати и много повече !!!

!!! Преди Тренировка с Тренажор за тазовото дъно задължително се консултирайте с Гинеколог за това дали вашето здравословно състояние позволява това. Винаги можете да тренирате БЕЗ тренажор с другите ми тренировки!

Продуктът се състои от 2 броя Видео записа - единият е обяснение на практически детайли, а вторият е самата тренировка. Има и едно видео с теоретична основа - Всичко, което трябва да знаете за Кегел упражненията, за да имате резултат от тренировките и да не се увреждате.

Задължително изгледайте предварително и двата записа, особено тренировката!

Тази тренировка може да правите цял живот. Винаги оставам на телефонна връзка с видео разговори за въпроси, корекции, насоки. 

Тренировката е около 3 мин. и включва 3 упражнения като е показано правилното движение на самия тренажор и на лазерната точка на стената. За максимален резултат се прави три пъти (трите упражнения правите три до пет пъти като спазвате реда) като става около 10 или 15 минути. (Това е оптимално времетраене на една тренировка) Ако в началото не успявате може да я правите веднъж или 2 пъти на ден. Увеличавайте натоварването постепенно, всяка седмца, според вашите възможности.

Тренира се от 1-3 месеца за постигане на конкретни резултати и цял живот за здраве, профилактика и овладяване на заболявания, подготовка за и възстановяване след раждане, хормонален баланс, увеличаване на либидо, чувствителност и стесняване на вагиналния канал и управление на мускулатурата на тазовото дъно / интимната мускулатура.

Важно и ценно: По време на обучението ви, оставам на разположение в личен чат, в който ви давам индивидуални насоки, подкрепа и  мотивация. Вие снимате вашата лазерна точка на стената, а аз ви давам обратна връзка какво да правите или да не правите.

Ако искате постоянно да се развивате, увеличавайте броя на упражненията и тренировките, но ако имате общо около 250 движения с и без тренажора на ден е напълно достатъчно. След това може да добавите и други видове тренировки и тренажори в съчетание с тази.  Мога да направя за вас и следваща индивидуална тренировка, но първо постигнете идеални резултати с тази тренировка, а след това добавете и тренировка номер 2: Тренировка 2 с Тренажор Вагитон Лазер

Благодарение на упражненията за тазовото дъно / Кегел упражнения Вие осигурявате профилактика на вашето здраве в областта на "женските" органи и хормоналния баланс.

Овладявате инконтинеция вследствие слабост на мускулатурата на тазовото дъно, пролапс - начален-1 и 2 степен. Над тази степен гимнастиката е допълнителен, но задължителен метод, който облекчава симптомите.(! Внимание: при по-голяма степен може да налагат други медицински методи- консултирайте се със специалист гинеколог)

Засилвате мускулите на тазовото дъно и ги правите здрави и еластични, научавате се да ги управлявате. Справяте се с ПМС: болките в корема, напрежението и главоболието. Отдалечавате менопаузата. Справяте се с хемороиди.

Внимание! Винаги се консултирайте с вашия гинеколог преди да започнете тренировки с тренажор.

Упражненията са лесни, не се изисква двигателна култура- тя се тренира в процеса и резултатите ви са все по-добри във времето. Принципът ми да подбирам възможно най-лесните, кратки, но ефективни упражнения за тазовото дъно и женски техники и практики, подобряващи вашето женско здраве е налице и тук! 

Ако не сте сигурни кой курс е за вас, мога да ви консултирам по тел. 0888 533757 или на office@fitintim.bg

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове с тренировките на видео запис.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

 

 

 

200,00 лв.
Product options
The product is added to shopping cart
Price: 200,00 лв.
Please choose: