4 седмици Видео Курс Възстановяване след раждане

  • Brand: Fitintim
  • Cat No: 2

Курс с Упражнения за мускулите на тазовото дъно, съчетани с други видове упражнения за големите мускулни групи на тялото за цялостно възстановяване на жената след раждане. В комлекса са включени Коремни преси за справяне с Диастаза и безопасни в този случай. Включва 3 видео материала - един въвеждащ и два с тренировки. Упражненията са специално подбрани да бъдат възможно най-лесни и ефективни. Една тренировка продължава около 15 мин., с обясненията малко повече, но обясненията са важни за вашия резултат. Можете да ги използвате за поддръжка на физическата ви форма и без да сте раждали. Продължителност 4 седмици.

Във втория урок има инструкция за работа с тренажор и упражнения, които можете да правите с него за още по-бърз и силен ефект.

Продуктът получавате на предоставената от вас електронна поща веднага след установяване на наличие на сумата в сметката. Имейлът съдържа линкове за достъп до видеоматериалите.

Винаги оставам на телефонна връзка с видео разговори за въпроси, корекции, насоки.

Срокът за доставка е пет работни дни от датата на получаване на средствата за запащане на продукта.

Ако ви е изпратен имейл с грешно съдържание, различно от поръчката ви, пишете на office@fitintim.bg

и своевременно ще бъде отстранена.

Имате три безплатни консултации по време на обучението си от 1 месец, след това оставам на разположение за въпроси в социалните мрежи!

 

 

200,00 лв. 150,00 лв.
Product options
The product is added to shopping cart
Price: 150,00 лв.
Please choose:
Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.