Ароматна Свещ 2 чакра

  • Кат. номер: 2

Аромата на Свещта за балансиране и активиране на Втора чакра Свадхистана е кехлибарена ванилия с
връхните нотки на круша, розов пипер и портокалов цвят. Сърцевината е от кафе, жасмин, горчив бадем и женско биле, 
базата е от ванилия, пачули, кедър и кашмирено дърво, напомнящ на Black Opium от Yves Saint Laurent. 

Втора чакра се намира в областта таза, в долната част на корема. Тук се намира сексуалната творческа енергия, която създава, "ражда" живота - всичко - от деца до проекти.  Това е центърът на сексуално удовлетворение и способността да чувстваме и да се наслаждаваме на всичко в живота. Отговаря за усещаето за вкус. Втора чакра е свързана с ефирното ни тяло, органите: таз, лимфна система, бъбреци, гениталии. Управлява половите жлези и лимфата. Стихия: Вода

Дисбаланса във Втора чакра предизвиква: спазъм на мускулите, алергии, импотенция, безплодие, депресия, хроничен запек, физическа крехкост,сексуална неуравновесеност, отсъствие на творческо начало, подтиснатост, липса или неудовлетворителни взаимоотношения с противоположния пол, липса на радост, лошо настроение. 

Когато Втора чакра е в баланс: желанията ви се изпълняват с лекота, изразявате се творчески, откривате човека, с когото имате благостни и хармонични взаимоотношения, достигате успех в делата си, материално благополуччие.

Нашите енергийни центрове - чакри се балансират и активират чрез различни методи: дишане, медитация, афирмации, аромати, цветове. 

Запалването на свещта и нейния специфичен аромат усилват допълнително всички женски енергийни практики, медитации, превръщат в мощен ритуал тренировките ви за тазовото дъно/интимна гимнастика/кегел упражнения. Тренировката за тазовото дъно балансира,активира и пречиства първа и втора чакра и помага за генерирането, запазването и умножаването на енергията. Действието на всички изброени методи специално върху Втора чакра, съответно въррху сексуалността е особено мощно. 

Доставката е за ваша сметка и е препоръчително да бъде до удобен за вас офис на фирма за доставка.

 

 

 

 

35,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 35,00 лв.
Моля, изберете: