За нас

За нас

 

Коя съм АЗ ?

Казвам се Таня Димитрова. Аз съм единственият дипломиран кинезитерапевт и женски треньор с реален опит в Кегел упражненията за мускулите на тазовото дъно с и без допълнителен тазов тренажор в сферата на женското интимно здраве у нас.  От 2003 г. насам съм опознала лично и тренирала с всички най-добри тренажори, които съществуват на световния пазар. Най-голям привърженик съм на руската система за тренировка Вагитон, както и на техните тренажори. 

Предлагам уникални, родени от моя дългогодишен опит, гарантиращи резултат Видео тренировки с Кегел упражнения за мускулите на тазовото дъно с и без тренажор за решаване на различни проблеми с вашето женско интимно здраве. С моите Видео Тренировки усвоявате лесно специфични Кегел упражнения, необходими за развиване на качествата на вашата мускулатура на тазовото дъно, което допринася за тяхното здраве и тонус в годините. Във всяка тренировка са Подбрани специализирани упражнения, които допринасят за силата, еластичността, издръжливостта и ловкостта / сръчността на мускулите ви, както и най-ефективната тренировка за постигане за дадена цел. Изброените качества на мускулите на тазовото дъно са необходими за профилактика и поддържане на женското ви интимно здраве и сексуалния ви живот.

Моите Видео Тренировки са възможно най-лесния и ефективен начин да упражнявате мускулите на тазовото си дъно успешно. Единственото, което може да попречи на резултата ви, това е да не ги правите и да не спазвате насоките ми.

Важна част от моята услуга е, че когато си купите тренировка, аз съм плътно с вас в неограничен личен чат за обратна връзка, насоки, въпроси. В тази обратна връзка аз ви диагностицирам и коригирам във всеки един момент от процеса, за да имате резултати и да НЕ СЕ УВРЕДИТЕ.

Нито една схема, упътване с упражнения или консултация на "експерти" без Висше образование на Кинезитерапевт и без конкретен опит в тренирането НЕ могат да заменят реалната тренировка на кинезитерапевт, който освен това е тренирал и над 15 години с всички най-добри тренажори и тренира до ден днешен.

Избирайте опитни професионалисти, за да ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ.

При мен няма маркетинг трикове, има знания и постигнати резултати в удоволствие и с лекота.